Ainekset:
*1 pkt canneloni-makaroneja
Täyte:
*1 pkt jauhelihaa
*1 sipuli
*2 valkosipulinkynttä
*3 dl vettä
*1 liha- tai kasvisliemikuutio
*mausteita
*juustoraastetta
Päällinen:
*1 prk tomaattimurskaa
*1 prk ruokakermaa esim. 3 sipulia
*juustoraastetta
Valmistus:
1.Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon sipuli ja valkosipuli. Mausta. Lisää vesi ja murenna liemikuutio joukkoon. Lisää juustoraaste.
2.Täytä cannelonit hieman jäähtyneellä täytteellä. Asettele ne laakeaan uunivuokaan.
3.Kaada päälle keskenään sekoitetut kerma ja tomaattisose. Ripottele päälle juustoraaste.
4.Paista uunissa 225 asteessa 25 min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti