*6 munan kakkupohja
Valkosuklaamousse:
*1 prk maitorahkaa
*1 prk vispikermaa
*1 valkosuklaalevy
*(sokeria, vaniljasokeria)
*n. 5 liivatelehteä
*tilkka mehua
+mansikoita ja vadelmia
Lisäksi:
*mansikkakermaa
*tummaa suklaata
*mantelimassaa
*punaista elintarvikeväriä
Valmistus:
1.Valmista kakkupohja. Sekoita keskenään vatkattu kerma, maitorahka, sulatettu suklaa ja sokerit.
2.Pehmennä liivatteet kylmässä vedessä liottaen. Kiehauta mehu kattilassa ja sekoita liivate joukkoon. Anna sulaa ja kaada ohuena nauhana rahka-suklaa-seoksen joukkoon.
3.Sekoita ja kaada alimman kakkupohjan päälle. Laita jääkaappiin hyytymään (väh. 4 tuntia!)
4.Murskaa vadelmat ja mansikat. Laita seosta hyytyneen moussen päälle. Vinkki: (itse kokoan kakkuni aina niin, että laitan kelmua tyhjän kakkuvuoan pohjalle ja reunoille. Laitan alimman, eli periaatteessa sen levyn, joka tulee kanneksi, pohjalle. Sitten kasaan mousset ym. täytteet siihen päälle ja muut levyt niiden väliin. Kun kakku on hyytynyt kippaan sen väärinpäin, kakkuvuoan pohja ylöspäin tarjoiluvadille ja poistan vuoan ja kelmun)
5.Vatkaa mansikkakerma ja koristele haluamallasi tavalla.
ONNEA VIELÄ RAKKAALLE SISKOLLE!! <3 :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti